www.detforening.dk 
På Danske Ernæringsterapeuters hjemmeside finder du oplysninger om ernæringsterapeuters uddannelse og hvordan vi arbejder. Vi har et etisk råd, du kan læse om RAB-registreringen og du kan finde en ernæringsterapeut til din familie i Jylland eller din veninde på Fyn

www.cetcenter.dk
Center for Ernæring og Terapi er det sted, hvorfra jeg arbejder. Du kan finde oplysninger om kurser og om uddannelse

www.foedevareallergi.dk
Fødevareallergi giver nyttige oplysninger om bl.a. pollenallergi og krydsreaktioner med fødevarer, samt om nikkel i mad 

https://frida.fooddata.dk
Her fra Fødevareinstituttets Fødevaredatabank, kan du, ved at klikke på de enkelte næringsstoffer, finde de fødevarer, der indeholder mest af næringsstoffet. Det er nyttig viden, hvis du mangler et bestemt næringsstof, eksempelvis magnesium. Her vil du se, at du finder magnesium i nødder, frø og kerner.

http://lpi.oregonstate.edu/mic
I dette link til Linus Pauling Institute finder du vigtig og saglig viden om vitaminer og mineraler. Siden er på engelsk. 

www.cancer-terapi.dk
Arztpraxis Peters er en tysk klinik i nærheden af Kiel, som giver helhedsorienteret kræftbehandling med bl.a. varmeterapi (hypertermi), mistelten og psykoonkologi. Hvis du lider af kræft og har brug for en udvidet tilgang, så kig her. Markus Peters behandler også hjerte-kredsløbsforstyrrelser på en holistisk måde.